МЕТОДИЧНИЙ  ЦЕНТР З РОЗВИТКУ СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТУ

1. Методична допомога щодо впровадження національних та міжнародних стандартів з систем менеджменту якостіі, безпечності харчових продуктів, екологічного менеджменту згідно з вимогами ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, системи НААСР:

• діагностичний аудит, який включає аналіз первинного стану підприємства на відповідальність міжнародним стандартам або стандартам, які вимагаються третьою стороною;
  • навчання персоналу підприємства вимогам стандартів та проведенню внутрішніх аудитів;
  • розробка та впровадження системи менеджменту (складання план-графіку заходів щодо розробки системи менеджменту, розробка повного комплекту документації, визначення та опис конкретних бізнес-процесів, експертиза їх взаємодії, практичне консультування відповідних працівників підприємства щодо вимог стандартів;
  • проведення внутрішнього аудиту;
  • супровід під час сертифікаційного аудиту.

2. Методична допомога при розробці проектів технічних умов (ТУ) та технологічної документації за всіма видами продукції:

• харчова продукція
  • сільськогосподарська продукція
  • продукція переробної промисловості
  • хімічна продукція
  • медична техніка
  • продукція легкої промисловості
  • електротехнічна продукція
  • продукція машинобудування та будіндустрії тощо.

3. Проведення навчальних семінарів, тренінгів з питань систем менеджменту.

Адреса: 21050, м.Вінниця, вул.Соборна, 67, кім.103.
Тел: (0432) 525962, факс: (0432) 520712, моб. +38 (067) 430-13-19 - Кащина Лариса Петрівна.
E-mail: iso1@cci.vn.ua

Забули пароль?

Будь-ласка, введіть Ваше Ім'я Користувача або електронну адресу для Вашого Облікового Запису. Код перевірки буде надіслано на Вашу електронну адресу. Як тільки Ви отримаєте код перевірки, Ви зможете змінити пароль на новий для Вашого Облікового запису.